Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Pulse247 Oy
Syväojankatu 3 A
87700 Kajaani
p. 045 262 3824

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Pekka Juntunen
Syväojankatu 3 A
87700 Kajaani
p.045 262 3824

Rekisterin nimi

MyCashflow-teemakaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan silloin, kun sinua informoidaan verkkokaupan uusista tuotteista tai muista MyCashflow teemakaupan asioista. Emme luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan ainoastaan tilausvaiheessa antamasi tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti asiakkaalta itseltään palveluiden käytön ja asiakaspalvelun yhteydessä. Palvelutietoa kerätään asiakkaan käyttäessä palveluita. Asiakkaaseen liittyviä tietoja voidaan hankkia ja päivittää lainsäädännön mahdollistamissa tapauksissa asiakkaalle informoituihin käyttötarkoituksiin myös ulkoisista tietolähteistä.

Tietojen luovutukset ja siirrot

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Pulse247 Oy:n ulkopuolelle. Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, sekä väärinkäytösten ehkäisyssä ja selvittämisessä.Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Pulse247 Oy:n hallinnoiman verkkokaupan tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus ja käytettävyys varmistetaan parhain mahdollisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomasti tai vahingossa tapahtuvalta tietojenkäsittelyltä. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan Pulse247 Oy:n ennalta määrittämän henkilön toimesta.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Pulse247 Oy
syväojankatu 3 A
87700 Kajaani

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Voimassa 17.11.2017 alkaen

1. Yleinen info ja ehdot

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Pulse247 Oy (2131570-6). Myymme tuotteita yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hintoihin sisältyy ALV 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen.

Kun ostat teeman MyCashflown teemakaupasta

  • saat käyttöoikeuden ulkoasun käyttöön yhdessä MyCashflow-verkkokaupassa. Yhden teeman käyttö useammassa verkkokaupassa on kiellettyä.
  • teeman latauksen jälkeen sinulla on mahdollisuus käyttää sitä yhdessä verkkokaupassa, jossa se voi olla käytössä useassa kauppaversiossa. Esimerkiksi kieliversiossa tai yhtaikaa kuluttaja- ja tukkukauppaversiossa.
  • voit muokata ostamaasi teemaa vapaasti omaan käyttöösi, mutta pidä mielessä, että teeman suunnittelija omistaa oikeudet kyseiseen teemaan sen latauksen jälkeenkin. Sinulla ei ole oikeuksia esimerkiksi myydä teeman kopioita.
  • voit myydä ostamasi ja omaan käyttöösi muokkaamasi teeman eteenpäin esimerkiksi yrityskauppatilanteessa tai kun käytät valmisteemaa räätälöidyn teematoteutuksen pohjana

2. Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet turvallisella Checkout maksupalvelulla. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Palvelu on maksulaitoslain nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla yleisimmillä luottokorteilla.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

3. Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.teemakauppa.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

4. Tekninen tuki ja virhevastuu

Jos teemassa ilmenee virheitä sen jälkeen kun se on laitettu myyntiin, vastaa virheiden korjaamisesta teeman suunnittelija. Virheitä voi olla mm. rikkoontunut linkki, hajonnut layout, skripti-virhe tai muu vastaava. Teeman ostaja vastaa itse omasta toiminnastaan aiheutuneista virheistä teemaan.

5. Sopimuksen syntyminen

Sopimus Asiakkaan ja Pulse247 Oy:n välillä syntyy, kun teema on ostettu verkkokaupasta. Samalla molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan kaikkia tämän sopimuksen sisältäviä kohtia.

6. Teeman asennus

Teema ladataan osoitteesta www.teemakauppa.fi ja asennetaan verkkokauppaan itsepalveluna (katso asennusohjeet).

Asennus on mahdollista myös ostaa lisäpalveluna teeman tehneeltä suunnittelijalta tai teemakauppaa ylläpitävältä taholta: info@mycashflow.fi.

Mikäli valitset teeman asennuspalvelun oston yhteydessä, niin suunnittelija ottaa sinuun yhteyttä asennuksen yksityiskohdista sopimiseksi.

7. Immateriaalioikeudet

Teeman suunnittelija omistaa oikeudet teeman osalta. Verkkokaupasta ostettu teema sisältää ainoastaan käyttöoikeuden kyseiseen teemaan. Ostettua tai ilmaiseksi ladattua teemaa ei saa siis jakaa eteenpäin. Jos joku rikkoo näitä oikeuksia, täytyy tekijänoikeuden loukkauksesta maksaa aina korvausta. Vahingonkorvausvastuu ei edellytä, että loukkaus olisi tahallinen tai tuottamuksellinen, vaan tietämättäänkin näitä oikeuksia loukannut voidaan tuomita maksamaan korvaukset.

8. Teemaan tehtävät muutokset

Ostetun teeman jatkomuokkaukset hoituvat aina kyseisen teeman suunnittelijan kautta.

9. Tuetut selaimet

Verkkokaupassa myynnissä olevat teemat ovat yhtenäisiä seuraavilla selaimilla: Firefox, Chrome, Safari ja Internet Explorer alkaen versiosta 9. Modernit selaimet voivat hyödyntää CSS3-tekniikkaa siirtymisissä ja visuaalisissa efekteissä. Vanhemmilla selaimilla teema toimii, mutta se voi olla ulkoisesti riisutumpi.

Teemakohtaisesti tuki voi olla myös muille selaimilla, jolloin tieto löytyy tuotetiedoista.

10. Yhteydenotto

Kaikki asiat koskien teemakaupan sisältöä hoidetaan asiakaspalvelumme kautta info@mycashflow.fi

11. Muut ehdot

Jos jokin osa tästä sopimuksesta todetaan mistä tahansa syystä pätemättömäksi, lain vastaiseksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, pysyy muu osa sopimusta kuitenkin edelleen voimassa, laillisena ja täytäntöönpanokelpoisena. Pulse247 Oy pyrkii korjaamaan tällaisen ehdon samaan tavoitteeseen pyrkivällä ehdolla.

Asiakkaalla on oikeus saattaa tämän sopimuksen tulkinnasta aiheutuneet erimielisyydet käräjäoikeuden käsiteltäväksi. Ensisijaisena foorumina riitatilanteissa toimii Kajaanin käräjäoikeus.

12. Vastuunrajoitukset

Pulse247 Oy ei vastaa teeman asentamisesta johtuvista välillisistä tai välittömistä vahingoista, kuten tuhoutuneista aineistoista tai muuttuneista tiedoista eikä niiden uudelleen luomisesta aiheutuneista kustannuksista.